Työväki kyykkyyn! Nyt pelastetaan Suomi Oy

Hallituspuolueet ajavat isänmaan etuun vedoten työnantajien etuja yksipuolisesti siihen malliin, että enää ei puutu kuin orjuuden laillistaminen. Viennin ongelmat on selitetty työläisten syyksi, kapitalismin suhdannevaihtelut on selitetty työläisten syyksi ja yritysten kilpailukyvyn ongelmat on selitetty työläisten syyksi – erityisesti julkisen sektorin matalapalkkaisten naisten syyksi.

Elämme kummallista yrittäjyyden aikaa, kun yhteisestä kassasta ja talkoovoimin on jatkuvasti yrittäjiä, niin suuria kuin pieniä, tuettava. Työläisten pitäisi tehdä työ ilmaiseksi, vaikka yrittäjät saavat monenlaista tukea ja taloudellista helpotusta toimintansa pyörittämiseen. Yrityksiä tuetaan julkisella rahoituksella erittäin monipuolisesti.  Meillä on Finnveraa, Tekesiäinvestointipankkiateollisuussijoitusyhtiötä ja ELY-keskuksia. Ministeri taluttaa kädestä pitäen yrityksiä ulkomaille Team Finland -matkoilla, joita vuosittain järjestetään kymmeniä. Rahaa ja tukea kaadetaan yrityksiin saavikaupalla, mutta mikään ei riitä.

Suomalainen elinkeinoelämä on taas kerran niin ahtaalla, ettei tässä enää auta pienet 3 miljardin tukinäpertelyt, joita hallitus on saanut aikaan. Nyt on lopultakin otettava käyttöön järeät aseet. Hallituksen on jätettävä turhat  kilpailukykyloikkahöpötykset ja ryhdyttävä ujostelematta kyhäämään lakia orjuuden oikeuttamiseksi.

Työnantajaparat voidaan samalla vapauttaa raskaasta tehtävästään ja muuttaa heidät työnottajiksi ja työläisistä tehdä työnsä antajia niin kuin oikeasti onkin.

 

peevee912
Sitoutumaton Joensuu

Kaupungissa ja korvessa viihtyvä amatööri-ihmettelijä.
"Kaikki mikä on mielenkiintoista, kiinnostaa, ja ihmettely tekee kaikesta mielenkiintoista."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu